Mesetarisznya mesefal PDF Nyomtatás E-mail
2012. május 18. péntek, 08:50    Írta: Administrator


Mi az a MESETARISZNYA?

 

Saját fejlesztésű játékunkkal, a Mesetarisznyával tartalmasabbá és változatossá tehető az otthoni napközbeni vagy az esti mesélés. A kedvenc mesét vagy mondókát minden nap másképp mesélheted a gyerekeknek a Mesetarisznya segítségével, mely a következő lehetőségekkel gazdagíthatja a megszokott meséléseket:

 

  • a gyerekek aktívan bevonhatók a mesélésbe, velük együtt alakítható a történet,
  • könnyebben átadhatóak számukra azok az ismeretek, amiket a természetről, az emberi kapcsolatokról, érzelmeinkről tudni érdemes,
  • közelebb kerülhetünk a gyermekhez, s szinte észrevétlenül tudjuk a gyermekeket az emberi kapcsolataikkal való tudatosságra nevelni,
  • átadni azokat a legfontosabb értékeket, mint a bizalom, a biztonság, a szeretet, az önbizalom,
  • a mese egyszerre egy időben több érzékszervre hat, mert megfogható, tapintható, hallható és látható.

 

A Mesetarisznya tábláját felállíthatjuk a szőnyegen, így a gyerekekkel elé ülhetünk és a kis mágneses figurákat együtt helyezhetjük fel a táblára, ahogy haladunk a történetben.

 

Kínálatunkban jelenleg két magyar népmese szereplőgárdája rendelhető, a Kőleves mese és a Jó feleség mese figurái. A figurák igény szerint egyenként is megvásárolhatóak.

Külön rendelhető a mesetábla, amely jelenleg három féle méretben készül. Igény szerint készítünk egyedi méretezésű táblát is.

További részletek a Mesetarisznyáról hamarosan.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, rendelni szeretnél vagy kérdéseket feltenni, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot levélben vagy telefonon! Köszönjük!

Email címünk: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Telefonszámaink: Rita +36 30 954 9782, Ildikó +36 70 235 6064

 

A Mesetarisznya termék teljes mértékben saját tervezés és kivitelezés. Ötlete és figurái a Falvarázs tulajdonát képezik, ezért bizalommal kérjük, semmilyen továbbértékesítésre vagy más kereskedelmi célra ne használd fel. Köszönjük.


 

Módosítás dátuma: 2014. június 02. hétfő, 06:54
 
seo
5