Kik vagyunk – bemutatkozás, hitvallásunk

 

A FALVARÁZS kreatív csapata, Bende Rita és Kalmár Ildikó vagyunk. Mindketten hosszú éveket, évtizedeket töltöttünk a rajzfilmszakmában, mielőtt a gyermekszobák dekorálása felé fordultunk. Ez idő alatt magunkba szívtuk a szép és kedves figurák, fantáziadús mesevilág iránti szeretetet és kialakítottuk azt a hitet és vágyat, mellyel minden nap azon munkálkodunk, hogy a gyermekek környezetét meghittebbé, szebbé, varázslatossá  és egyedivé tegyük.

A vállalkozás egyik alapelvéül tűztük ki a valóban egyedi figurák és a személyre tervezett környezet kialakítását a gyermekek szobáiban. A FALVARÁZS munkáiban egy figura valóban csak egy kis gyermekhez költözik be, máshoz nem. Rengeteg ötlettel és kreativitással dolgozunk azon, hogy a kis lurkóknak ne kelljen az egyen figuravilággal beérniük, hanem ehelyett saját szeretett mesevilágát lássa megvalósulni.

A FALVARÁZS csapatának nélkülözhetetlen tagja Tamásovics Balázs, aki a bútorötleteinket és a famunkáink alapjait gyönyörű igényességgel megmunkálja.

A FALVARÁZS e szolgáltatásával képesek vagyunk kiszolgálni azt a vásárlói igényt, mely nem elégszik meg a hazai piacon beszerezhető tucat formavilágú és többnyire fautánzatú bútorokkal és kiegészítőkkel. Mi kifejezetten kiváló minőségű fenyő alapanyaggal dolgozunk. A bútorokhoz és a gyerekszoba kiegészítőkhöz használt festékek és lakkok környezet- és gyerekbarát anyagokból készültek.

A gyerekszoba berendezésénél fontos terület a textil, a függöny, a falvédő, az ágynemű, melyek úgy mutatnak igazán szépen, ha harmóniába kerülnek a szoba többi berendezésével. A mi szolgáltatásaink közé tartozik az egyedileg tervezett és kivitelezett lakástextil is, így akár a kézzel festett függöny melyen megjelenik a falakon látott figuravilág, akár az egyedi méretű és formájú falvédő a kicsik ágya mögé.


Mi hárman, a „Falvarázslók” vagyunk a garancia arra, hogy a gyermekszoba valóban megjeleníti a gyermek fantáziájában létező teljes mesevilágot. Legfőbb célunk, hogy munkáinkkal örömet szerezzünk mind a kicsiknek, mind a nagyoknak.

 

 
seo
5