Gyerekszoba dekorációk, a lurkók kedvére...


Húsz éves rajzfilmes tapasztalatunkkal tervezzük egyedi gyermekszoba festéseinket, melyeket kézzel rajzolunk és festünk.A gyerekszoba az a terület, amely a gyermek mesebirodalma, ahol megelevenednek a képzelete figurái, ahol életre kelhetnek Tündérország lakói vagy akár a tenger alatti világ. A jól kialakított gyerekszobában pedig a gyermek egyaránt tud játszani, visszavonulni saját fantáziavilágába, tanulni vagy kényelmesen pihenni. Dekorációs ötleteinkkel és megoldási javaslatainkkal segítünk abban, hogy a gyermek a szoba e funkcióit maradéktalanul kihasználhassa.


Ha Nálatok is előfordult már, hogy gyermeked színpompás rajzot varázsolt a falra, ajándékba vagy egyszerűen csak kitörő kreatív alkotókedvből, akkor szeretettel ajánljuk figyelmedbe a táblafestékkel festett falfelületet, melyet beletervezünk a szoba dekorálásába. Ez egy tetszőleges méretű falfelület, melyet az iskolából jól ismert táblafestékkel festünk le. Ez lesz az a falfelület a szobában, ahol a gyermek is kedvére játszhat, rajzolhat, alkothat, színezhet.

 

 

Mesefigurás falfestéseinkhez előszeretettel használunk különleges anyagokat is, melyekkel egyedi textúrát adhatunk a festett mintáknak. Ilyen például a csillámpor és a bársonypor, melyek alkalmazásával szinte tapinthatóvá válik egy angyal szárnyacskája vagy egy kedves állatfigura.

 


A foszforeszkáló hatású festékkel festett minták, például éjszakai csillagok vagy a Holdapó maga, angyalkák és éjszakai tündérek, este lefekvés és lámpaoltás után is a gyermekkel maradnak a szobában, mert a világosságból magukba szívott fény visszabocsátásával még sokáig láthatóak maradnak. Benépesítve ezzel az éjszakai szobát.

 

Speciális mágnesezhető falfestékkel készült falmintáink is a gyermek kreativitását fejlesztik, játékos kedvét segítik elő. Ez egy speciális vasport tartalmazó festék, melyre bármilyen mintát festhetünk. Az ehhez a festéshez készült különleges mágneses figuráink pedig feltapadnak erre a felületre, így kialakítva a végleges mintát. A figurák bármikor variálhatók, odébb költöztethetők, így szinte mindennap változatos minta kerülhet a falra.

 

Alkotó kedvű szülőknek kifesthető minták a falra


Ezzel az ajánlatunkkal azoknak az anyukáknak és apukáknak szeretnénk örömet szerezni és egyben segítségükre lenni, akik szeretnék maguk megfesteni gyermekük szobájának kedves figuráit. Ehhez azonban, úgy érzik, némi segítségre van szükségük. Ha Te is így vagy ezzel, akkor itt a megoldás. Elmeséled nekünk, amit megálmodtál csemetéd falára, mi megtervezzük és mint egy életnagyságú kifestőt, a kontúrvonalakat felrajzoljuk a falra. A továbbiakban Te fested és töltöd meg színekkel és élettel a kis mesevilágot. Természetesen amennyiben igény van rá, a színek kiválasztásában és a kivitelezésben is rendelkezésre állunk, további szakmai tanácsokkal és javaslatokkal.


A FALVARÁZS kreatív csapataként, valóban arra törekszünk, hogy a gyermek és a szülő egyaránt nyugodtan és örömmel vehessék birtokba a szobát, elégedetten és jókedvvel tekintsenek munkánk gyümölcsére!

 
seo
5