Gyermekbútorok, gyerekszoba berendezések


Bútorainkkal is az egyedi ötleteknek szeretnénk kedvezni minden korosztály számára!

Alapelveink közétartozik az egyediség mellett, hogy a gyerekszoba bútorai egyaránt kényelmesek, praktikusak és biztonságosak legyenek. Mivel egy gyerekszobának több funkciót is el kell látnia egyben, ahogy cseperednek a gyerekek, a szülőknek néha gondot okoz a megfelelő bútorzat kiválasztása és elhelyezése.

Mi szívesen segítünk ötleteinkkel akár meglévő régi, kopott bútorait felújítani, átalakítani vagy helyettük teljesen újakat tervezni. De ha jobban szeretné saját maga megálmodni a praktikus, jól használható bútorait, akkor is keressen bátran minket, hogy együtt alkothassunk.

Bútorainkat kizárólag jó minőségű fából készítjük, ha kell pácoljuk vagy festjük. Ha nincs konkrét ötlete egy beugró vagy egyéb helyiség kihasználására, szívesen gondolkodunk együtt Önnel, hogy a lehető legjobb megoldásokat találhassuk ki és készíthessük el.


Egy példa erre: Hanna szobáját, mikor készítettük, felmerült, hogy hová kerüljön majd szekrény, hogyan fessük a szobát. Házigazdák elmondták, hogy hová terveznek egy gipszkarton falat, hogy egy kissé szeparálják a szobát. Meg is jött a megoldás, hogy a gipszkarton helyett oda terveztük és készítettük a lányok ruhásszekrényét, így maximálisan kihasználva teret, lehetőséget. S mindezt még a szoba hangulatával is összhangba hoztuk. Mindannyian elégedettek voltunk az eredménnyel.

Különleges formavilágú bútorainkkal valóságos mesebirodalmat varázsolunk a gyerekszobába. Elkészítjük a kiságyat, az asztalkát székekkel, a gyermek ruhásszekrényét, játéktároló ládáit, s a berendezés egyéb apró, de fontos kiegészítőt is, mint a könyvespolcokat, képkereteket, fogasokat, térelválasztó paravánokat. Mindezeket természetesen egységes, harmonikus stílusban a szoba festésével.

 
seo
5