Kiegészítők


Talán mások is vannak úgy, hogy megálmodunk egy-egy apró részletet a lakásunkba, aztán lábunkat lejárva keressük és nem találjuk egyik boltban sem. Nálunk lehet megálmodni vagy külföldi dekorújságokban csodákra bukkanni, hozd el ötleteidet és mi valóra váltjuk lehetőségeink szerint!

Lehet ez:

  • egy kézzel festett vagy különleges anyagokkal díszített függöny vagy függönydísz
  • egy egyedi méretű és hangulatú ágynemű garnitúra
  • kényelmes díszpárna vagy puha falvédő, ami harmonizál a szoba színeivel, mintázatával
  • egy előszobába való formabontó kulcstartó, fogas vagy egy hasznos üzenőfal
  • a gyermek személyiségéhez illő különleges formájú és díszítésű képkeret
  • a gyerekszobába mindent elnyelő gurulós játékláda, egyéb tároló, mely megkönnyíti a játékok és mesekönyvek rendben tartását…

 

Festett fa játéktároló ládáink

Bizonyára minden szülő bosszankodik olykor a felgyülemlett szétdobált apró játékok miatt, amit naponta pakolászunk. Jól jöhet a rendrakásnál a kisebb nagyobb játék-tároló, amibe csak be kell dobálni a szétszórt labdákat, babákat, kockákat és kisautókat, és már kész is a rend. A lurkók is szívesebben segítenek, ha mondjuk játékként a ládába lehet "kosárt" dobni.. Ehhez ajánljuk dekoratív kézzel festett fenyőből készült gurulós ládáinkat. Mindenki kedvére egyedi ötleteket adunk terveinkkel, de természetesen nem csak ezeket lehet rendelni, hanem minden kívánságot, szobához illeszkedő ötletet szívesen megtervezünk, kivitelezünk. Ügyes és alkotni vágyó gyermekek maguk is rajzolhatnak, amit mi a ládákra festünk, így igazán személyes, szerethető bútor kiegészítőkkel díszíthetjük a gyermekek szobáját. A dobozok aljára görgő-kerekeket szerelünk, amivel könnyen mozdítható, oldalára vastag kötél-fül kerül, akrillal festve és lakkozva, hogy jól bírják a mindennapi használatot. Amire feltétlenül figyelünk, hogy a ládák szélei mindig gömbölyített tervezésűek legyenek, a csöppségek minél nagyobb biztonsága érdekében. A ládákból igény szerint mindenféle méretet elkészítünk. Amennyiben egy "láda-családból" többet rendelsz, úgy az árból kedvezményt adunk. Elkészítési idő, megrendeléstől számítva egy hét-10 nap között.


 
seo
5